Idag fyller Brusk år...

... det firas med en enkel men smaskig tårta!



Vitt bröd
Spraygrädde
Godis efter samvete och plånbok

Mumma!



Gubbsjukdom och fötter

Jag sitter återigen och funderar på hur livet kommer att se ut för mig om ett par år. Ålderdom innebär att man genom åldrande blir gammal. En gammal människa har ofta inte samma ork och styrka som en ung. Risken att drabbas av sjukdom är också högre bland äldre människor, än hos yngre. Det finns olika typer av gubbar. Gubbar kan vara klok och vis, eller sura och otrevliga - ständigt gnatande och bråkande och som byns alla barn är rädda för. Den skröplige gubben hankar sig mödosamt fram med en käpp och kan knappt tala eftersom han har sprucken röst och är tandlös. Det finns också gubbar som vid första anblicken ser skröplig ut men som sedan visar sig vara väldigt vitala. Jag tror att A och O i åldrande handlar om att hålla sig fysiskt aktiv och att ha ett berikande socialt liv med många vänner. Fötter, tår och forvård är också viktigt.



Dags att ta tag i fotvården igen och städa ut de spår som sommarens skor har satt.



Lösningen på acneproblem!

Jag har gjort det igen! Petter har hittat läsningen på ytterligare ett problem, ska bli spännande att se hur min upptäckt kommer att revolutionera världen! Har ett tag haft problem med acne som jag inte riktigt fått bukt med. Har ingen aning om var problemen skulle kunna komma ifrån så istället för att arbeta proaktivt får jag ta itu med symptomen. Har länge användt ett acne-medel man kan köpa på apoteket somheter Basiron 10%. Såhär ser den ut:


Har hållt på med det ett tag utan att det gett några märkbara resultat. Dröm om min förvåning när jag, glad i hågen, glider runt i affären för att göra några av mina dagliga inköp och snubblar över en basiron med hela 35%. Tyvärr är den inte i krämform så det är lite lurigare att applicera den i ansiktet men det går om man skivar den i riktigt tunna skivor. Är så lycklig och ser äntligen ett slut på acne-mörkret. Ser fram emot beach 2010 med en fläckfri rygg och en hy som en bebisrumpa!

Såhär ser den nya basironen ut:



Den här är naturell, det finns med pestodoft också om man föredrar det men det är lite dyrare.


Hej så länge!

Flow

Livet är fyllt av nya upptäckter. Varje dag stöter jag på galenskaper, vilken kontinent jag än befinner mig på! Som tur är så har jag med mig ett par fasta punkter i tillvaron som jag alltid kan falla tillbaka på och som påminner mig om mitt hem.




Det är skönt att befinna sig i ett flow när man bara försvinner bort i det man håller på med. När man vaknar upp kan man upptäcka att det man har gjort kanske inte blev som man tänkt sig.

Calskrove

*Hungrig*

Idag blir det calskrove till frukost - ett riktigt skrovmål. Hamburgare, räksallad och pommes inbakade i en calzone.



*Lyx*

RSS 2.0