Middag

*Hungrig*

Jag föredrar att laga min blodpudding i brödrosten. Ett gott tips när magen skriker. Finns det fler som använder brödrosten i sin matlagning, och vad lagar ni då? Jag tror att man skulle kunna göra schyssta fläskkotletter och fiskpinnar i brödrosten, medan gröt och soppor kanske är svårare. Vad tror ni skulle vara gott att laga till i brödrosten? 


Kommentarer
Postat av: Korsell

Jag har lyckats rätt bra med fiskpinnar. Har även provat vårrullar men resultatet blev tveksamt.

Soppor borde ju funka att laga i en vattenkokare...prova och kom tillbaka med resultatet.

Tänk dej en rykande het blåbands sparris-soppa toppad med inlagd vitsparris på burk vid serveringen, tillagad i en vattenkokare. Kan de bli bättre?



2009-02-23 @ 23:40:08
Postat av: Petter

Bra tänkt, mannen. Har inte ens kommit på tanken själv. Fel av mig. Ska testa och återkommer - det lovar jag!



Kul att du är en aktiv läsare av bliggen, känner nästan att detta för oss ännu närmare varandra. Det glädjer mig!

2009-02-24 @ 02:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0