Middag
*Hungrig*
Jag föredrar att laga min blodpudding i brödrosten. Ett gott tips när magen skriker. Finns det fler som använder brödrosten i sin matlagning, och vad lagar ni då? Jag tror att man skulle kunna göra schyssta fläskkotletter och fiskpinnar i brödrosten, medan gröt och soppor kanske är svårare. Vad tror ni skulle vara gott att laga till i brödrosten?
![](http://bp3.blogger.com/_xrF1hIoR4aM/R5zcSHLdN3I/AAAAAAAAAV8/FaJcwfuOi68/s200/blodpudding.jpg)
Jag föredrar att laga min blodpudding i brödrosten. Ett gott tips när magen skriker. Finns det fler som använder brödrosten i sin matlagning, och vad lagar ni då? Jag tror att man skulle kunna göra schyssta fläskkotletter och fiskpinnar i brödrosten, medan gröt och soppor kanske är svårare. Vad tror ni skulle vara gott att laga till i brödrosten?
![](http://bp3.blogger.com/_xrF1hIoR4aM/R5zcSHLdN3I/AAAAAAAAAV8/FaJcwfuOi68/s200/blodpudding.jpg)
Kommentarer
Postat av: Korsell
Jag har lyckats rätt bra med fiskpinnar. Har även provat vårrullar men resultatet blev tveksamt.
Soppor borde ju funka att laga i en vattenkokare...prova och kom tillbaka med resultatet.
Tänk dej en rykande het blåbands sparris-soppa toppad med inlagd vitsparris på burk vid serveringen, tillagad i en vattenkokare. Kan de bli bättre?
Postat av: Petter
Bra tänkt, mannen. Har inte ens kommit på tanken själv. Fel av mig. Ska testa och återkommer - det lovar jag!
Kul att du är en aktiv läsare av bliggen, känner nästan att detta för oss ännu närmare varandra. Det glädjer mig!
Trackback