Grattis min älskade!
Idag är ingen vanlig dag. Det finns någon som jag tycker jävligt mycket om. Denna någon fyller år idag. Tänkte fira det med en hyllningsdikt.
Du är fantastisk
Du är helt otrolig
Ditt svallande hår i vinden
Din röst som smeker mig mot kinden.
Idag är din dag
Idag är världens dag
Vad skulle jag vara utan dig
Vad skulle världen vara utan dig.
Ingenting.
Grattis till dig
Grattis till mig
Grattis till världen.
Zlatan - 29 år idag.
Du är helt otrolig
Ditt svallande hår i vinden
Din röst som smeker mig mot kinden.
Idag är din dag
Idag är världens dag
Vad skulle jag vara utan dig
Vad skulle världen vara utan dig.
Ingenting.
Grattis till dig
Grattis till mig
Grattis till världen.
Zlatan - 29 år idag.
Någonting säger mig att jag glömt någonting idag. Vet inte riktigt vad. Märklig känsla. Men vad skulle kunna vara viktigare än Zlatans födelsedag å andra sidan.
Du är unik och osynlig men jag ser dig!
Upptäckte just att statistiken börjar skjuta i toppen igen. Tittar man noga så ser man att kurvan går stadigt uppåt. Från att ha haft mellan 1 och 2 unika läsare/dag så har jag haft mellan 6 och 8 de senaste två dagarna.

Lika bra att rida på vågen. Jag sticker till framtiden: Gävle (såg informationen på en vagn idag).

Har preppat PR-material hela dagen.

Grytan kan vänta en vecka till!

Lika bra att rida på vågen. Jag sticker till framtiden: Gävle (såg informationen på en vagn idag).

Har preppat PR-material hela dagen.

Grytan kan vänta en vecka till!
Värmande och lagrade höstgrytor
Tänk vad fort tiden går. Så var hösten här med långkoken och grytorna. Är du som jag puttrar det en boeuf bourguignon på spisen nu i helgen. Här kommer mitt favoritrecept:
Du behöver:
1,5 kg kött
2 paket smör
5 kg morötter
2 lökar
1,5 dl salt
0,5 krm svartpeppar
6 dl rött vin
3 vitlökar (alt. 3 burkar syltlök)
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i ett kärl - lägg i smöret sist. Koka väl.
Tips: Jag hade inget vin så jag bytte ut det mot filmjölk - grytan får då en lenare och mer rund smak. Svalkande och välpassande till den kraftiga och värmande vitlökssmaken. Hade bara en lök så jag slängde i en apelsin istället för den ena löken.

En gryta att bjuda gäster på. Den blir bara godare om den görs i ordning ett par dagar i förväg. Jag gjorde min förra helgen och får gäster imorgon!
Du behöver:
1,5 kg kött
2 paket smör
5 kg morötter
2 lökar
1,5 dl salt
0,5 krm svartpeppar
6 dl rött vin
3 vitlökar (alt. 3 burkar syltlök)
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i ett kärl - lägg i smöret sist. Koka väl.
Tips: Jag hade inget vin så jag bytte ut det mot filmjölk - grytan får då en lenare och mer rund smak. Svalkande och välpassande till den kraftiga och värmande vitlökssmaken. Hade bara en lök så jag slängde i en apelsin istället för den ena löken.

En gryta att bjuda gäster på. Den blir bara godare om den görs i ordning ett par dagar i förväg. Jag gjorde min förra helgen och får gäster imorgon!