Hemlighets-full...
Eftersom min klooocka är träsig så är jag osäker på vilkean tid på dygnet det är. Sitte r aocvh dricker lite i snmyg ingör kv'llen. det är aså mårkt ute så ajg vet varken ut eller inn.- vet N i bvad klockan är?
Till Erik...
Vi är vänner
men vet du vad jag känner?
Du är min kompis
och jag är din kompis.
Och vi är varandras
kompisar.
Vi kan skratta tillsammans
Och äta mat tillsammans.
Jag äter snabbare...
...med det är ok.
För vi är vänner.
Nu vet du vad jag känner.
Funderingar och kuligheter.


Ledtråd: Om jag bytte namn till Glenn och gifte mig med honom och tog hans efternamn får vi samma resultat.
Kanelbullens dag!
Du behöver:
1 sats deg.
(jäst, smör, mjölk, socker, salt, kryddor, mjöl - kvantiteterna är inte så viktiga, gå efter din smak!)
100 g smör
1 dl strösocker
1 dl kanel
1 ägg
Pärlsocker
1 l filmjölk
Gör såhär:
Fokus bör inte ligga på degen utan på garneringen och fyllningen!
Rör ihop smör, socker och kanel. Kavla ut degen till en rektangulär platta. Bred på fyllningen och rulla ihop. Skär tjocka skivor och lägg dem i bullformar på en plåt. Vispa upp ägget med vanlig visp och pensla försiktigt på bullarna (inte trycka hårt). Ringla över pärlsocker.
Anmärkningsvärt - Att arbeta fram degrecept sätter sina spår. Svårt att avgöra om svullnaden beror på överkonsumtion av deg eller om den berot på sjukdomsbilden.
Grädda i ugnen.
Häll över filmjölk.
Njut och bli ett med kanelbullen.
*Lycka*